Självplock blommor

För en vecka sedan ungefär var två av våra grannar över och handlade lite grönsaker i vår bod. Vi brukar alltid bli ståendes och prata med dem när vi möts, likadant denna dag. Kvinnan frågade i förbifarten om jag hade blommor för henne att sätta på köksbordet. Jag bjöd då in henne för ett privat självplock bland snittblommorna. Det kändes tryggt för mig att det var någon jag känner som var den första person att plocka. Eftersom jag varit osäker på om jag vågar öppna upp för självplocket i år eller om jag borde vänta. Hon och jag hade i alla fall väldigt trevligt och det slutade med att vi planerade in ett självplock för henne och några väninnor som skulle hälsa på Torsdagen efter. Och så var det igång, jag hade bokat in mitt allra första öppna självplock.

Torsdagen kom och det var en härlig eftermiddag med underbara människor och väldigt mycket skratt. Jag fick sådan energi av dem att jag beslutade att jag ska köra på, vi ska ha självplock varje Torsdag så länge det finns blommor och inte frosten kommit än. Som tur var för mig så såg mitt schema för mitt andra jobb så bra ut att jag kunde välja just Torsdagar. Så nu återstår egentligen bara att få upp en ordentlig skylt och rensa på parkeringen.

Jag är så taggad på nästa Torsdag! Hoppas vi ses då.

Kram Sandra

Detta inlägg har en kommentar

  1. Christine

    Thanks for the detailed information 1xbet

Lämna ett svar