Kaniner till salu

  • Inläggskategori:Kanin
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Vi har lite kaniner som söker nya hem. Samtliga av dessa är Gotlandskaniner med genbanksintyg och kan därför användas i genbanksavel. Är du intresserad av deras stamtavlor så skriv en kommentar.

Först ut är Mira, Genbanksnr 678, 1711. Hon är vår första avelshona vi skaffade. Hon är otroligt social och mysig, gosar gärna med både vuxna och barn. Enkel att hantera och litar helt på människor runt sina ungar, inga som helst problem att hantera ungarna. Hon är född 2017-03-25 har haft två kullar hos oss detta året. Samtliga ungar har varit viltgula, 7 föddes i första och 6 i andra kullen. Den andra kullen är just nu bara 5 veckor gamla så därför kan Mira flytta tidigast den 21/7. Mira Säljs då hon är för liten i vårt tycke, eftersom vi föder upp kanin för mat så behöver dem ha lite bättre storlek. Hon säljs till sällskap eller till genbank tack vare sitt härliga temperament.

Mira
Ungar ur Miras andra kull

Vi säljer även några av ungarna vi har här om intresse finns. Eftersom hanterbarhet och låg stressnivå är viktigt för mig så säljer jag endast kaniner som håller en bra nivå. Vi har två viltgula honor efter Mira och Bobek, födda 26/2. Vi har även tre honor efter Ebba och Bobek, chinchilla, ljus blå-brokig och en vit med grå mask. Den fjärde honan är mer skygg men har fin färg så om så önskas är även hon till salu, hon är blå brokig.

Unghonor i hägn

Kram Sandra

 

Lämna ett svar