Längtar efter våren

Just nu känns det som ett hån när det var och varannan dag snöar mer! Jag vill ha barmark nu. Jag vill kunna sätta upp min tunnel, så färdigt kallsådderna utan att behöva skotta uppe i pallkragarna först och vill känna första vårvärmen.

Vi har så otroligt många projekt som drar igång så snart det blir vår, mycket som ska byggas, inkluderat en helt ny friggebod på 15 kvadrat, det kommer ta massor med energi. Sen betyder också våren att odlingssäsongen ute börjar på riktigt, och med alla mina planer så betyder det en del arbete.

Samtidigt så har jag fått två jättebeställningar i företaget så sammanlagt över 30 produkter, vanligtvis får jag kanske en till två i veckan. Så jag är alldeles för stressad, orolig och trött för att ens tänka på hur vi ska lösa allt. Och i och med att jag jobbar med något jobb i stort sett varje dag så känner jag mig helt slut.

Så när jag idag kom hem från mitt väldigt korta arbetspass på ena jobbet passade jag på att tanka lite energi ute i trädgården. Mysa med kaninerna och städa hos dem är mycket rogivande och att kika in hos Miras ungar är bara så härligt! Dem är otroligt livliga nu men stannar som tur är med tanke på vädret oftast inne i bolådan hela tiden. Underbart söta är dem i alla fall, längtar till vädret tillåter dem att få skutta omkring utomhus.

Bolådan har löstagbart tak som bara öppnas när vi kollar till ungarna, övriga tiden ligger locket och halm över som isolering.

Jag passade även på att gå lite i trädgården och försöka njuta och längta mig bort till sommaren trots hur det ser ut just nu. Det är verkligen världens bästa ställe för mig att tanka energi och fånga ett inre lugn, jag älskar min trädgård.

Amerikanska blåbär

Kram Sandra

Lämna ett svar