Nytt jobb ny energi

Jag har gjort min första jobbhelg på nya jobbet. Att man kan vara så glad över att få jobba 5-7 dagar i veckan. Men när man älskar sitt jobb så spelar det ingen roll vilken veckodag det är. Jag har nämligen fått jobb på Granngården i Borås! Jag älskar atmosfären, kollegorna och kunderna, jobbet passar mig perfekt!

Eftersom jag är intresserad av precis allt dem har i sortimentet så känns det som en lyx att få jobba där. Att få omges av likasinnade människor, både kollegor och kunder, det är underbart. Det enda jobbiga är förstås att jag vill shoppa järnet när jag är där! Som tur är så är jag rätt snål och klarar därför att hålla i plånboken. Några saker som jag kommer att köpa snart är i alla fall sättpotatis som precis kommit hem och ett pluggbrätte med 84 celler att så kål, baljväxter och annat kul i. Eftersom jag täckodlar så underlättar det mycket att förodla små plantor i pluggbrätte som sedan går att plantera direkt ner i täcket i bäddarna.

Jag känner redan att jag fått extra energi av mitt nya jobb, känner mig mer positiv och har lite lättare att vara gladare för småsaker. Så trots att jag nu jobbar 7 dagar i veckan vissa veckor så känns det toppen! Jag har alltså 3 jobb nu. På vardagarna jobbar jag med varuplock på Dryckeskonsult, mestadels plockar jag åt Coca-Cola. På helgerna och ibland någon vardag jobbar jag på Granngården. Utöver det så jobbar jag på Onsdagar, kvällar och när jag får tid över med mitt företag BlueDog Design, där är även Johan inblandad nu när vi börjat med färskfoder, han har ansvar för fodret och jag för hundtillbehören. Så ingen vecka är den andra lik, ibland gör jag knappt inget annat än att jobba och ibland är det lugnare.

Miras ungar är nu 2 veckor, jag tror dem är 7 stycken.

Idag är det en hemmadag med barnen då förskolan är stängd för utbildning, så jag har planerat in en del pyssel, städ och sådder. Det är dags för den stora tomatsådden! Jippi! Så dagar som denna väljer jag att njuta av livet med barnen, få så mycket hushållssysslor som möjligt gjort för att minska pressen och stressen på arbetsdagar. Inte för att jag är arbetsbefriad idag, ikväll ska jag jobba med en beställd BlueDog-sele till en kund.

En av ungarna var nyfiken och rymde från bolådan när jag tittade in.
Bröd jag bakade igår efter jobbet, som sagt har jag fått mer energi

Kram Sandra

Lämna ett svar