Födelsedag och gröna presenter

Att fylla år som barn är väl bland det bästa man visste. All förväntan över den stora dagen, vad ska jag få i present? Vilka kommer på kalaset? Är tårtan god? Jag minns hur svårt jag hade att somna kvällen innan min födelsedag när jag var barn. Jag längtar till mina barn är så stora att dem börjar känna samma sak inför sina födelsedagar, lyckliga barn är det absolut bästa som finns!

Efter en viss ålder så har inte ens födelsedag riktigt samma betydelse längre, vart den gränsen går är det nog ingen som riktigt vet dock. Något som inte förändrats dock är att i min familj ger vi presenter även till oss vuxna. Jag fyllde 26 år den femte Januari och min familj har helt klart förstått vad jag tycker om.

Jag samlar på troll skapade av Rolf Lidberg sedan jag var barn, det gör även mina syskon, min mamma samlar på tomtarna istället. Glasburkarna var tänkta till sylt och annat skoj, ser fram emot att hitta på roliga projekt att fyll dem med! Boken har jag bett om speciellt, den verkar extremt matnyttig och intressesant. Har bara hunnit bläddra i den lite men insåg att den nog måste läsas från pärm till pärm för att man ska förstå innehållet. Tvättnötterna har jag visserligen betalat för själv men glömt av att jag sambeställt med Elin så jag räknar dem som present. Av Elin fick jag även krukpressen för papperskrukor, toppen till vårens sådder! Av Johanna fick jag presentkort på Impecta, väldigt behövligt när ja gjorde årets stora fröinköp hihi.

Kram Sandra

Lämna ett svar