Svårt blogginlägg

Det har nästan gått en vecka sedan jag bloggade sist. Det har varit en delvis fullspäckad och delvis fruktansvärt jobbig vecka, därför har jag inte bloggat. I helgen som var hade vi familjehelg där jag bestämt mig för att varken jobba eller blogga alls för att lägga precis all energi på familjen och våra djur. Tanken var att fortsätta som vanligt under veckan sedan. Men så hände en sak, vår äldsta hund blev akut sjuk Måndag morgon. Så allvarligt att det vände upp och ned på hela min värld.

Jag håller på och bearbetar händelsen och jobbar nu på ett långt inlägg om min älskade Sprite. Det är skitjobbigt. Det tar lång tid för mig, många bilder, filmer och annat att sortera. Så mycket jag vill skriva om honom. Hoppas ni har lite tålamod med mig, inlägget kommer snart.

Kram Sandra

Detta inlägg har 2 kommentarer

 1. Lotta

  Kram hjärtat jag vet att det är tungt och många tankar Älskar dig Kram mamma

 2. Guldtassar

  Vi finns för dig.
  Det kommer bli tomt. Vi tänder ljus här hemma för Sprite och Jaakko gemensamt. ❤
  Många kramar
  Johanna, Nova, Yenna & Lexie

Lämna ett svar