Kaninungarna skuttar runt

Kaninungarna skuttar runt

Nu går allt väldigt fort. Vi packar, städar och bygger, allt för flytten. Senare i veckan kommer jag avslöja vad som händer och hur planen ser ut, innan dess är jag lite tyst. Men flyttar gör vi. Och all tid försvinner för detta och att få vardagen att fungera. Så jag har inte riktigt orkat klämma in att blogga däremellan, men några rader idag går nog.

Kaninungarna växer på. Den yngsta kullen, Ebbas ungar, är nu över tre veckor och skuttar på eget bevåg ut ur boet nu. Så underbart söta! Jag passade på att fota lite i morse vid morgonutfodringen. Vår kamera är nerpackad någonstans så använder bara mobilen, men det duger oftast bra ändå tycker jag.

Av en händelse har jag redan en hona från Ebbas kull tingad, en tjej som ska starta upp en ny genbank. Så roligt med fler genbanker! Jag har inte kollat könet på alla i kullen samt några av färgerna är jag lite osäker på så inget är bestämt än vilken unge som ska flytta sen. Det bestäms lite längre fram.

Kram Sandra

Lämna ett svar

×
×

Kundvagn