Jag kunde bara inte låta bli! Köpt fler frön.

Jag kunde bara inte låta bli! Köpt fler frön.

Jag läste i en odlingsgrupp om tips att Lidl och ÖoB säljer löjligt billiga fröer nu. Väldigt lockande för mig som älskar att ha massor av fröer! Och när jag kör i mitt ena jobb så passerar jag båda dessa butiker på Torsdagar. Och visst sjutton var jag bara tvungen att köpa några påsar.. Undrar om min make Johan läser min blogg haha. Jag har egentligen köpstopp nu men va sjutton, jag avstår hellre att köpa lunch ute på arbetstid för att kunna köpa lite frö istället. Fullt logiskt eller hur?

Erbjudandet var på dessa billiga påsar att ”köp 5 för 10:-”. Jag köpte då 6 påsar för 13 kr. Helt ok tycker jag. Det var faktiskt bara en av dem som var ett impulsköp, resten var komplettering på sådant jag missat köpa plus sådant som redan tagit slut, paprika och spenat. Min paprikasådd har hittills bara gett 3 plantor och jag hade hoppats på några till så då köpte jag nya frön helt enkelt.

Jag blev lite nyfiken när jag kom hem med mitt köp om hur många fröpåsar jag nu har hemma så jag har räknat dem alla. Jag har totalt 73 fröpåsar varav 46 grönsaker, 11 kryddor och 16 blommor. Oj. Visste att det var många men inte att det var riktigt så många. Och jag som tycker att jag valt att avstå massa roliga och nya olika grönsaker. Tänk när jag har större trädgård och kan odla precis allt jag vill. Då går det nog inte längre att räkna ens.

Kram Sandra

 

Lämna ett svar

×
×

Kundvagn