En underbart vanlig Lördag

En underbart vanlig Lördag

Att bara vara hemma och spendera tid med familjen är något så otroligt underskattat av så många människor idag. Jag älskar lediga Lördagar utan något på schemat mer än hushållssysslor och rastlösa barn som vill hitta på massa skoj hela dagen. Att bara känna hur härligt jag har det med min underbara make och barn. En sån enkelt sak som att vika tvätt tillsammans kan bli riktigt mysigt.

Idag har vi inte gjort så mycket, eller massor beroende på hur man ser det. Fokus har varit städning och röjning i garderob, vilket inneburit att även sy på våra nya gardiner så att vi kan plocka ner julgardinerna. Även fast fålla gardiner på flera meter är riktigt segt utan fållvikare så är det så mysigt tycker jag att sy, hoppas jag kommer lösa pusslet så jag får om så bara lite mer tid vid symaskinen. Gardinerna blev tyvärr inte klara riktigt så har inget att visa upp ännu. Men tyget köptes på ”Skroten” i Kinna för över ett år sedan, det säger en del om hur sällan jag syr till oss själva.

Som aktivitet för dagen så tog vi barnen på en pulka till ängen och busade runt där hela familjen och hundarna. Trots att det blivit svart ute så hade vi riktigt kul, en liten spark i baken att faktiskt gå ut trots mörkret oftare.

Imorgon ska vi åka till badhuset med en annan familj och gå på släktkalas hos min farbror. Älskar att min släkt har så bra kontakt även fast vi kusiner vuxit upp allihopa. Att dem vi ska till är jätteduktiga på att baka allt möjligt gott gör det dock lite jobbigt när man försöker äta nyttigt, hihi.

Kram Sandra

 

 

Lämna ett svar

×
×

Kundvagn