Glömde bilderna

I helgen har vi haft fullt upp, och haft så roligt. Johan åkte på jobbevent mellan Torsdag och Lördag så jag passade på att åka till familjen efter jobb och förskola på Fredagen och sova över. Trots att vi bara bor några kilometer bort så är det inte alltid vi träffas så mycket. Mina föräldrar och min syster tävlar väldigt aktivt med sina hundar och när dem är lediga är ofta vi upptagna istället. Så denna helgen passade jag på, min syster Emmie åkte med till förskolan för hämtning, jösses så lyckliga barn! Vi spenderade eftermiddagen med lite pyssel och massa lek och bus. Natten kunde dock varit bättre då Liam hade mycket hosta och svårt att sova. Jag och han låg därför tillsammans i en soffa och sov, ingen bäddsoffa, en vanlig soffa. Sova där ensam är inga problem men med lilleman intill blev det rätt så obekvämt.

Min snälla pappa tog Liam på morgonen så jag fick sova lite till, mycket uppskattat. Lördagen hade julbak på schemat. Barnen var med på det mesta, flyttade runt stolar för att kunna titta både här och där, plockade och bar burkar så mycket dem ville. Som alltid när mina små busungar är med så går halva tiden åt till att bara hålla koll på dem att dem inte hittar på hyss. Med tio hundar totalt i huset och mina barn samt tre vuxna blev det stundvis ganska rörigt. Men vi hade väldigt roligt, och bakade otroligt gott fika.

På Söndagen kom pappas sida av släkten för att fira mini jul med glögg, lussefika och ris a la Malta. Under hela min uppväxt har vi firat julen med denna sidan av släkten men nu när jag själv har familj så firar vi istället med mina föräldrar, syskon och Johans två systrar som reser upp hit över jul. Så att träffa släkten igår var riktigt roligt, vi har många kusiner i samma åldrar och har alltid lekt mycket ihop som barn.

Klantig som jag är så glömde jag dock ta hem alla bilder då jag lånade Emmies kamera, så har inga bilder alls just nu. Istället fick jag letat upp en massa underbara gamla bilder på min familj, mina hundar och från när jag och mina syskon var mindre. Dem fick jag minnsan med mig hem istället. Ska fixa hem bilderna snart och lägga upp ett litet kollage här i bloggen.

Kram Sandra

Lämna ett svar

×
×

Kundvagn